Acasa            separator      Reprezentant Avon       separator      Comanda produse Avon       separator      Vezi catalogul AVON     separator     Contactati AvonCatalog
Acest site nu este destinat persoanelor care sunt reprezentanti AVON

Inscrie-te pentru a deveni reprezentant AVON  

Legaturi in site
 

Legaturi utile

Catalogul Avon - CATALOG AVON - CAMPANIA CURENTA-CLIK AICI PENTRU VIZIONARE
Aici poti comanda produse cosmetice avon direct de pe ultimul catalog Avon.

Reprezentant Avon - Inscrie-te pentru a deveni reprezentant Avon

Ce inseamna sa devii reprezentant AVON - Ce oportunitati exista

Reprezentant Avon - Inscrie-te pentru a deveni reprezentant Avon

Sa fii Reprezentant Avon inseamna sa promovezi o marca de frumusete de prima clasa si, in acelasi timp, sa detii controlul asupra vietii tale, fiind propriul tau sef si stabilindu-ti singur orele de lucru.
Incepi o noua cariera , vei putea castiga mai mult, iar visele tale de maine vor putea deveni realitate chiar astazi.

Devenind reprezentant AVON ai oportunitati nelimitate, chiar daca esti la inceputul carierei tale. Poti fi propriul tau sef. Chiar daca pana acum nu ai mai recomandat niciodata un produs, poti face asta acum cu AVON. Avon s-a dovedit a fi pe calea spre succes pentru 5 milioane de reprezentanti din intreaga lume, de toate varstele, culturile si categoriile sociale.

Poti avea biroul chiar la tine acasa,
O afacere flexibila condusa chiar de tine
Stabileste-ti singur(a) programul de lucru.
Incredibila oportunitate de a deveni LIDER AVON.
Tu faci regulile - tu te bucuri de castiguri.


Vei descoperi ca a fi reprezentant este distractiv, placut si usor alaturi de Avon, liderul mondial in frumusete ce detine brand-uri in care consumatorii au incredere de peste 120 de ani.

Sporeste-ti succesul si veniturile cu beneficiile oferite exclusiv de Avon:


Usor de promovat deoarece este AVON, cea mai mare companie de vanzari directe din lume, usor sa intelegi de ce milioane de oameni ca tine se bucura de beneficiile de a fi propriul lor sef.

Portofoliul produselor AVON cuprinde unele dintre cele mai cunoscute marci de frumusete din lume, incluzand AVON COLOR, ANEW, SKIN-SO-SOFT, AVON SOLUTION, ADVANCE TECHNIQUES.


Avon te ajuta sa reusesti, iti incepi propria afacere, dar nu de unul singur.

Vei avea acces la informatii si instrumente de succes in marketing si vanzari, la oferte speciale, competitii si discount-uri si te vei bucura de suport continuu din partea liderului tau Avon sau directorului tau de vanzari. Imediat vei intelege de ce peste 5 milioane de oameni din intreaga lume se bucura de succes profesional si dezvoltare personala ca Reprezentant Avon.

Odata devenit reprezentant Avon primii tai clienti pot fi familia, prietenii, colegii de scoala sau facultate si acestia, la randul lor, iti pot recomanda alti clienti.

Ca reprezentant Avon, poti comanda produsele mai ieftin, sau chiar gratuit fata de pretul din brosura, Avon avand livrarea la adresa specificata de dvs.

Mai jos, poti completa formular de inscriere pentru a deveni reprezentant avon.


Devenind reprezentant Avon poti plasa comenzile on-line cu livrare la domiciliul tau in 48 de ore, la orice adresa din tara.
Plata facturilor se poate face prin serviciul Internet Home Banking, si la urmatoarele banci: Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, CEC, Citi Bank si Posta Romana.
Termenul de plata fiind de 15 zile calendaristice.

Pentru inscrieri ca reprezentant(a) AVON ne puteti contacta si telefonic:
Orange    : 0744 499 859
Vodafone: 0724 531 340
Cosmote : 0766 224 085

Aplica aici pentru a deveni Reprezentant / Lider Avon

avon separator

*Nume:
*Prenume:
*Telefon mobil:
Telefon mobil2:
Telefon fix:
*Adresa de e-mail:  
*ATENTIE !!! Daca doriti sa primiti un raport al inscrierii pe acest site, adresa de email pe care o introduceti trebuie sa fie sub forma adresaemail@domeniu.com si sa NU contina spatii.
Adresa:
*Localitatea:
*Judetul/Sectorul:
Perioada in care doriti sa fiti contactat(a):
*Esti sau ai mai fost reprezentant Avon ?
Alte detalii pe care doriti sa le mentionati:

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Confidentialitate : AvonCatalog.RO respecta legistlatia in vigoare privind confidentialitatea datelor.
AvonCatalog.RO se angajeaza in a nu transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terte persoane / companii si in folosirea lor numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. AvonCatalog.ro nu sustine SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul AvonCatalog.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date prin trimiterea unui mail specificand clar aceasta dorinta.

Pentru orice intrebare/nelamurire puteti sa ne scrieti la rubrica de contact.